#_LOCATIONMAP

Päiväys ja aika
Date(s) - perjantai 15.3. - sunnuntai 17.3.
Koko päivä

Kategoriat Ei Kategoriat


Kallaveden seurakunta järjestää yhdessä Kansan Raamattuseusran kanssa L10 T-koulutuksen 15.-17.3.2019 Kallaveden kirkolla. Kurssin vetäjänä on pastori Mikko Matikainen.

L10T perustuu ohjeisiin, jotka Jeesus antoi opetuslapsilleen lähettäessään heidät matkaan Luukkaan evankeliumin 10. luvun mukaan. Jeesuksen ohjeet sopivat myös tähän päivään kaikkialla arjen keskellä. Toimintamalli sopii yhtä hyvin ujoille, rohkeille kuin kiireisillekin. Tavoitteena on uusi tapa elää silmät ja sydän avoimina lähimmäisille. Mukana voivat olla kaikki seurakuntalaiset varhaisnuorista senioreihin.

Askeleet ovat yksinkertaisia – siunaa, ystävysty, auta missä voit, kerro Jeesuksesta – mutta alkuun pääsemiseen tarvitaan rohkaisevaa koulutusta ja yhteistä liikkeelle lähtemistä. Yhdessä tekeminen rakentaa yhteisöllisyyttä ja innostaa eteenpäin. Valmennus perehdyttää elämäntapaan käsikirjan ja DVD:n avulla.

Ilmoittautumiset ti 5.3.2019 mennessä www.kuopionseurakunnat.fi/kallaveden-seurakunta/ilmoittautumiset TAI seurakunnan toimistoon 040-4848327 (ma-pe 9-15).

Koulutus on maksuton. Lounas- ja kahviraha 7€.
Paikanpäältä on mahdollisuus ostaa kurssimateriaali: käsikirja 17€ ja DVD 15€